5 Rijkste Koks Ter Wereld

Met eten maken is veel geld te verdienen. Niet alleen door het te serveren in een restaurant, maar vooral door het schrijven van kookboeken en het optreden in tv shows over koken. Dit zijn in 2015 de rijkste koks.

5. Rachael Ray

Rachael Ray

Rachael Ray heeft meerdere shows op de Food Network gepresenteerd, o.a. “30 Minute Meals, Rachael Ray’s Tasty Travels and $40 a day”. Ondertussen heeft ze al jaren haar eigen talk show waarin vooral gekookt wordt. Haar vermogen wordt geschat op $75 miljoen.

4. Wolfgang Puck

Wolfgang Puck

Wolfgang Puck is een van de meest gerespecteerde chefkoks ter wereld. Hij is eigenaar van 20 restaurants, en heeft zijn eigenlijk lijn producten. Ook Wolfgang Puck heeft een vermogen van rond de $75 miljoen

3. Gordon Ramsey

gordon ramsay

De Schotse kok met een temperament Gordon Ramsey is goed voor $175 miljoen. dit geld harkt hij bij elkaar met zijn restaurants, maar ook vooral met zijn tv series als Hell’s Kitchen, Ramsey’s Kitchen Nightmares, The F Word en Master Chef.

2. Paul Bocuse

Paul Bocuse

De Franse chef Paul Bocuse is eigenaar van meerdere restaurants. Hij wordt gezien als de ambassadeur van de moderne Franse keuken. Hij heeft een geschat vermogen van $185 miljoen.

1. Jamie Oliver

Jamie Oliver

De allerrijkste chefkok is “Naked chef” Jamie Oliver. Jamie is bekend van tv en zijn vele kookboeken. De laatste jaren zet hij zich in voor beter eten over de hele wereld. Zijn geschatte vermogen is $400 miljoen!

bron: therichest.com

  • Voeg Toe!