Duurste Foto Verkocht door Beroemdheden

Paparazzi zijn altijd op zoek naar het beste kiekje van de sterren. Deze foto’s, zeker als de beroemdheid te zien is een benarde situatie (naakt, aan de drugs, zonder make-up), zijn dan ook veel geld waard. Maar de sterren weten dit natuurlijk zelf ook, en soms besluiten ze dan ook om zelf een foto te verkopen aan de media. Vooral baby en huwelijks foto’s doen het goed. Uiteraard zijn deze ook vrijwel onmogelijk voor paparazzi om te nemen.

Wat zijn de duurste foto’s?

Knox Leon & Vivienne Marcheline Jolie-Pitt
tweelingen jolie pitt

De eerste foto’s van de tweeling van Angelina Jolie en Brat Pitt uit 2008 leverde het stel $15 miljoen op. Dat moet genoeg zijn om de studie van de kindjes te betalen! Zeker als je bedenk dat ze twee jaar eerder ook al $4.1 miljoen ontvingen voor de foto’s van dochter Shiloh Nouvel Jolie-Pitt!

Maximilian David & Emme Maribel Muñiz
Maximilian David & Emme Maribel Muñiz

Voor tweelingen wordt veel geld betaald! Ook Jennifer Lopez kreeg een tweeling in 2008. Haar deal was iets slechter dan die van Brangelina, maar met $6 miljoen mag ze zeker niet klagen!

Shiloh Nouvel Jolie-Pitt
Shiloh Nouvel Jolie-Pitt

Zoals gezegd, voor het dochtertje van Jolie en Pitt werd in 2006 $4.1 miljoen betaald door People magazine.

Huwelijk Demi Moore & Ashton Kutcher
Demi Moore & Ashton Kutcher

Ondertussen is Ashton Kutcher al tijden gelukkig met zijn nieuwe liefje Mila Kunis, maar in 2005 trouwde hij met nog met Demi Moore. Voor de exclusieve huwelijksfoto’s had OK! magazine $3 miljoen over.

Levi Alves McConaughey
Levi Alves McConaughey

We sluiten af met nog een baby, het dochtertje van acteur Matthew McConaughey en supermodel Camila Alves. Voor een kindje met zulke goede genen had OK! magazine $2 miljoen over.

  • Voeg Toe!