Mooiste Vrouw ter Wereld

mooiste vrouw van de wereld

Hoe bepaal je zoiets subjectiefs als ‘mooiste’. Niet natuurlijk. Ieder lijstje van mooiste vrouwen ter wereld ziet er weer anders uit. Vaak zijn het de actrices, zangeressen of modellen die populair waren in dat jaar die als mooiste worden verkozen. In de jaren ’80 waren dat bijvoorbeeld Madonna, Phoebe Cates, Kim Bassinger en Cindy Crawford. In de jaren ’90 verlekkerde mensen zich aan sterren als Pamela Anderson, Tiffany Amber Thiessen, Alicia Silverstone en Carmen Elektra. In de jaren 00 waren Britney Spears, Jessica Alba, Jennifer Anniston, Scarlett Johansson en Megan Fox. De laatste jaren zijn Katy Perry, Rihanna en Kate Upton vaak de vrouwen die de lijsten van mooiste aanvoeren.

En dan hebben we het nog alleen over het schoonheidsideaal in de westerse Wereld. In Aziatische en Arabische landen hebben ze waarschijnlijk weer een volledig andere smaak.

Wie is dus de mooiste vrouw? Zelf kiezen! Misschien wel je vriendin of je vrouw.

Er is natuurlijk wel een competitie voor mooie vrouwen, de Miss World verkiezing. Kijken we daarnaar dan is het Filipijns-Amerikaans model Megan Young (24 jaar) op dit moment de mooiste vrouw van de wereld:

    1. gddbxhxh 25 januari 2017

    Voeg Toe!