Rijkste Jonge Beroemdheden 2014

Ieder jaar maakt het Amerikaanse tijdschrift Forbes een lijstjes van de best betaalde beroemdheden van het jaar. Eén van die lijstjes is die van de best betaalde jonge sterren, onder de dertig jaar. Dit is het lijstjes van 2014:

1. Justin Bieber – $80 miljoen

Justin Bieber

Opgroeien als beroemdheid is voor niemand makkelijk, zeker niet als je één van de grootste supersterren ter wereld bent. Justin Bieber heeft de afgelopen jaren dan ook behoorlijk wat vreemd gedrag vertoond, en de media smult ervan. Zijn fans maakt het helemaal niks uit, die kopen massaal zijn platen en gaan naar zijn concerten, dat leverde hem het afgelopen jaar $80 miljoen op!

2. One Direction – $75 miljoen

One Direction

Helemaal eerlijk is de tweede plaats voor de populairste boyband van het moment, One Direction, niet. Ze moeten het geld met zijn vijven delen. Maar nog steeds niet slecht natuurlijk. Het afgelopen jaar was hun album “Midnight Memories” met daarop de hitsingle “Story of My Life” een groot succes.

3. Taylor Swift – $64 miljoen

Taylor Swift

De best betaalde jonge dame van 2014 is de 24 jaar oude Taylor Swift. De overstap van country naar popmuziek heeft Swift geen windeieren gelegd, ze verdiende het afgelopen jaar $64 miljoen met haar muziek, en haar reclamewerk voor Diet Coke, Keds en CoverGirl.

4. Bruno Mars – $60 miljoen

Bruno Mars

Bruno Mars mag dit jaar nog in de lijst genoemd worden, hij is 29 jaar oud. Hij is een van de populairste muzikanten van het moment, en schrijft ook nog eens liedjes voor andere artiesten. Het afgelopen jaar mocht hij als jongste artiest ooit de half-time show van de Super Bowl (samen met de Red Hot Chili Peppers) verzorgen.

5. Rihanna – $48 miljoen

Rihanna

Rihanna staat al vele jaren aan de top, toch is ze pas 26 jaar oud! Dit jaar scoorde ze met hits als “Diamonds” en “We Found Love” en werkte ze samen met de grootste sterren in de muziekindustrie als Jay-Z en Eminem.

6. Miley Cyrus – $36 miljoen

Miley Cyrus

Miley Cyrus maakt een comeback in de lijstje van Forbes na vier jaar afwezigheid. In die tijd sleepte ze nog geld binnen als Hannah Montana. Ondertussen heeft Miley een volledig anders imago, en dat slaat aan. Het afgelopen jaar shockte ze mensen met haar optreden op de MTV Video Music Awards, haar Bangerz tour, en haar sexy videoclips.

7. Jennifer Lawrence – $34 miljoen

Jennifer Lawrence

De enige persoon die niet haar brood verdient met muziek in het lijstje is Jennifer Lawrence. 2014 was voor J-Law een jaar met ups en downs. Met haar carrière gaat het geweldig, met grote rollen in o.a. “The Hunger Games” en “X-Men: Days of Future Past”. Minder leuk voor haar was “TheFappening”, de grootste hack van naaktfoto’s van beroemdheden ooit, Jennifer was het grootste slachtoffer, er verschenen vele tientallen zeer expliciete naaktfoto’s van haar online.

8. Lady Gaga – $33 miljoen

lady gaga

De inkomsten van Lady Gaga dalen sinds haar top in 2011 ($90 miljoen) ieder jaar. Haar derde studioalbum “Artpop” was geen groot succes, en haar tour moest worden stilgelegd wegens een heupblessure. Maar nog steeds verdient ze $33 miljoen!

9. Avicii – $28 miljoen

Avicii

De Zweedse DJ Avicii is slechts 24 jaar oud. Het afgelopen jaar scoorde hij hit na hit. Vooral “Wake me Up” ging als warme broodjes over de toonbank.

10. Skrillex – $18 miljoen

Skrillex

Op nummer 10 vinden we weer een DJ, namelijk Skrillex, de man die Dubstep groot heeft gemaakt. Hij ontving het afgelopen jaar drie Grammy’s, en dus $18 miljoen.

  • Voeg Toe!