Top 10 Populairste Torrent Sites van 2017

Het ‘torrent landschap’ verandert snel, vorig jaar waren KickassTorrents en Torrentz.eu nog twee van de grootste torrentsites op het net, deze zijn ondertussen platgelegd. Uiteraard waren er weer snel vervangers. De industrie lijkt het maar niet te leren, sluit je één website dan kom er tien voor terug! Anyway, dit zijn in 2017 de populairste torrent websites in de wereld.

10. Limetorrents.cc

Limetorrents.cc is een cleane database met miljoenen torrents. Ze proberen porno torrents zoveel mogelijk te vermijden, hetzelfde geldt voor de vele sexadvertenties die je opzoveel andere torrentsites tegenkomt.

9. TorrentDownloads

TorrentDownloads is al meerdere jaren actief en biedt een grote no-nonsense database met miljoenen torrents.

8. EZTV.ag

De torrent en releasegroep wereld is behoorlijk ‘nasty’. In 2015 werd de zeer populaire releasegroep EZTV (brachten zo’n beetje alle tv series uit) vijandelijk overgenomen. Deze nieuwe groep brengt zijn torrents uit via EZTV.ag. Op andere sites worden deze releases veelal gebanned.

7. TorrentProject

TorrentProject is een metazoekmachine die meerdere torrentwebistes doorzoekt.

6. 1337x

1337x heeft een volledig nieuw design gekregen en blijft maar groeien, dit jaar op nummer 6 in de lijst van populairste torrentsites.

5. Torrentz2

Torrentz2 is de vervanger van het vorig jaar opgedoekte Torrentz.eu en nu al net zo populair. Een metazoekmachine die ongeveer 60 andere torrentsites doorzoekt.

4. YTS.ag

YTS.ag heeft niks te maken met de ooit zo populaire YTS en YIFY groep. Ze zijn succesvol in het gat gedoken toen deze releasegroep vorig jaar werd platgelegd. Andere torrentsites zijn hier overigens niet blij mee en bannen veelal de releases.

3. RARBG

RARBG is ooit begonnen als Bulgaarse tracker, maar ondertussen wereldwijd geliefd. Je komt de vele RARBG releases ook tegen op andere torrent sites. Al online sinds 2008, maar pas sinds 2015 echt populair.

2. Extratorrent

Extratorrent heeft een hele grote userdatabase die meehelpen aan het grote succes van de site. Ze zijn ook de thuishaven van de populaire ETTV en ETRG release groepen.

1. The Pirate Bay

Het legendarische thePiratebay is al vele malen platgelegd maar blijft altijd terug komen, nu zelfs weer op het originele .org domein. Maar er zijn ook tientallen backups.

  • Voeg Toe!