Vrouw met de grootste kont

“I like big butts and I cannot lie!”

Wow! Wie van vrouwen met een dikke bibs houdt die moet zeker is kijken naar de billen van Sarah Massey (of is dit toch een maatje teveel voor de billenmannen?). Sarah, een moeder van twee uit Chicago, staat bekend als de vrouw met de grootste kont ter wereld. En ze is er trots op ook!

Het record staat overigens niet in het Guinness Record boek, maar niemand zal ontkennen dat dit een van de grootste bilpartijen zijn die ze ooit hebben gezien. De billen van alle Kardashian zusjes passen erin! (het zou natuurlijk kunnen dat de kont van de zwaarste vrouw ter wereld nog groter is, maar spreken we hier nog echt van billen …).

Massey zelf zegt dat ze weinig kan doen aan haar grote billen, het zit in de genen. Maar haar liefde voor ijsjes helpt niet!

Vroeger schaamde ze zich voor haar achterwerk, maar als volwassen vrouw kwam ze erachter dat er veel mannen zijn die houden van grote billen. Ze kwam hier overigens per ongeluk achter, ze plaatste foto’s op haar Facebook waarbij ze aangaf op dieet te gaan. Haar foto’s kregen echter zoveel likes, en zelfs aanvragen om model te worden. Nu is ze vooral trots op haar grote billen.

grootste billen

  • Voeg Toe!